Bloem illustratie

Herstellen van energie en het vinden van de juiste balans

Soms merk je dat je niet meer lekker in je vel zit. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Gebrek aan energie, een disbalans in de energiebanen die in en om je lichaam stromen of bijvoorbeeld het vastzitten van emoties. Blokkades zorgen ervoor dat de energie niet meer goed stroomt en dat je uiteindelijk moe en futloos wordt of ziek gaat worden. Meestal worden blokkades onbewust gevormd, maar soms veroorzaakt een trauma een disbalans in je energieveld. Via verschillende behandelingen, afgestemd op jouw energielevel, wordt de balans in je lichaam hersteld, zodat je zelf weer verder kunt werken aan het opbouwen van positieve energie.

Bloem illustratie

Stressreductie / Coaching

Iedereen heeft wel eens stress, maar als je te vaak stress ervaart wordt het tijd om de oorzaak van de stress weg te nemen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, omdat stressvolle situaties vaak ongemerkt in je energiesysteem sluipen. Lichaam en geest zijn sterk met elkaar verbonden en de geest heerst over het lichaam. Vandaar dat je zelf meestal redenen en verklaringen zoekt die een logische en praktische oorzaak aangeven voor die stressvolle situatie. En dan bedenk je zelf ook oplossingen om van de stress af te komen. Maar ook al weet je bijvoorbeeld dat je je moet ontspannen, het volgen van een gericht plan kan moeilijk zijn.

Soms ligt de oorzaak van stress dieper in je energiesysteem en kunnen ze zelfs vanuit een (ver) verleden nog opspelen. En er zijn momenten waarop je eigenlijk wel weet wat er veranderd zou moeten worden, maar waarbij het fijn is om met een stappenplan te werken om deze verandering ook daadwerkelijk door te zetten.

Sjamanistische healingtechnieken

Je onderbewustzijn speelt een belangrijke rol bij een natuurlijk herstel van verschillende kwalen. Als je het verleerd bent om goed naar je lichaam te luisteren, helpen deze behandelingen om helder te krijgen wat je het beste kunt doen om jezelf te healen. Genezen gebeurt tenslotte van binnenuit en je kunt zelf veel doen om zo gezond mogelijk te leven. Je hebt je eigen blokkades en trauma’s, maar er kunnen ook invloeden meespelen van voorouders.

Deze healingtechnieken gaan verder dan de energetische behandelingen en helpen je om bijvoorbeeld oude blokkades op te heffen, oude problemen los te kunnen laten en jezelf van binnenuit te versterken. Er wordt onder andere gewerkt met de genezende werking vanuit het medicijnwiel.

Tarieven:
Voor alle behandelingen geldt een tarief van € 65,- per uur.