Wachtruimtes
en winkels

Voor wachtruimtes, vergaderkamers, recepties, werkkamers, hotellobby’s, (sport)scholen, winkels, showrooms, zorginstellingen en andere ruimtes waarin het wenselijk is de lucht te zuiveren of aan te passen aan de gemoedstoestand van de bezoekers, ontwikkelen we maatwerk geuren.

Waarom een geurbeleving?

Bloem illustratie

Gemoedstoestand beïnvloeden

Bij sportscholen is het belangrijk om de ruimte schoon en fris te houden, te desinfecteren en om ervoor te zorgen dat iedereen een schone lucht inademt tijdens het sporten. Hier zijn oppeppende geuren nodig terwijl bij wachtruimtes van bijvoorbeeld ziekenhuizen en huisartsen, de bezoekers juist gekalmeerd moeten worden. Samen kijken we naar wat het doel moet zijn van de roomspray en daar passen we de ingrediënten op aan.

Thematiseren

Wanneer een ruimte een bepaald thema heeft dan past hier vaak een bepaalde geur bij. Hiermee waant je bezoeker zich in de juiste sferen.

Herinneren

Mensen hebben een uitstekend geur geheugen en kunnen geuren associeren met bepaalde plekken of herinneringen. Maak een bezoekers ervaring compleet met een herkenbare geur!

Bloem illustratie

Essentiële oliën zijn vooral goed te gebruiken voor:

  • Rust en kalmte in wachtruimtes en zorginstellingen
  • Extra focus tijdens vergaderingen en autoritten
  • Desinfectie voor kinderdagverblijven en scholen
  • Vermindering van agressie voor klinieken en instellingen
  • Sfeerverbetering voor werkruimtes en hotels

Geurverspreiders

Om de geur optimaal te kunnen verspreiden, gebruiken we verschillende geurverspreiders, afgestemd op de grootte van de ruimte, de gewenste geurintensiteit en de hoeveelheid olie die verspreid moet worden. Het principe van deze apparaten is dat de pure olie op een subtiele manier via koude lucht de ruimte in wordt geblazen.

De apparaten kunnen per dag op verschillende manieren worden ingesteld, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Zo zijn de apparaten in te stellen om bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur om de 2 minuten gedurende 10 seconden een hoeveelheid olie te verspreiden, zodat er een constante geur is waar te nemen. Om uw bedrijf optimaal te ontzorgen kunt u gebruikmaken van onze speciale maatwerk lease mogelijkheden.