Bloem illustratie

Natuurcoach traject: Via de natuur leer je jezelf beter kennen

Zoals Albert Einstein al aangaf: We weten nog steeds niet één duizendste van één procent van wat de natuur ons heeft geopenbaard. De natuur geeft je vele inzichten. Dat merk je als je je pas vertraagt, luistert naar de geluiden om je heen, stilstaat bij geuren, kleuren en vormen en als je jezelf de ruimte geeft om rustig te ademen. Als je vanuit je hoofd naar je gevoel durft af te dalen. Dan gebeuren er wonderlijke dingen met je en ga je jezelf beter leren begrijpen.

Tijdens een natuurcoachtraject neem ik je mee naar de Schoorlse duinen. Dat doen we vijf keer en telkens anderhalf a twee uur, net wat nodig is op dat moment. We zoeken de rust en de stilte op van de natuur, we wandelen (en als dat lastig is blijven we op één plek), doen oefeningen om dichter bij je gevoel te komen en gebruiken elementen uit de natuur om helderheid te krijgen waar je op dit moment mee worstelt. Op die manier krijg je inzicht in wat je verlangen is, dus waar je eigenlijk naartoe wilt, welke blokkades op je pad liggen waardoor je nog niet zover bent, waar je duidelijk afscheid van kunt nemen, welke (ziels)kwaliteiten je hebt en welke daarvan goed bruikbaar zijn om je doel te kunnen bereiken.

Bloem illustratie

Waarom coachen in de natuur?

De natuur werkt rustgevend waardoor je minder vanuit je hoofd en meer vanuit je gevoel kunt handelen.

Als je wandelt, komt alles in beweging. Ook vastzittende belemmeringen.

In de natuur praat je gemakkelijker dan tussen vier muren en je hebt meer rust om ergens wat langer over na te denken.

In de natuur ben je in een andere omgeving waardoor je ook meer openstaat voor nieuwe impulsen, inzichten en ideeën.

We nemen genoeg tijd voor een sessie zodat er meer ruimte is voor diepgang.

Tarief

Tarieven: gratis intake, daarna volgt een traject van 5 sessies van anderhalf tot 2 uur per keer. Het totaalbedrag is € 595,-