Heerlijke
huisgeur

Een eigen huisgeur die eventueel per seizoen verwisseld kan worden. Hoe heerlijk is dat! Direct als je de woning binnenkomt, ruikt het niet meer naar hond, natte regenjassen, sportschoenen van de kinderen, of antieke meubels, maar naar je eigen geurcreatie die in samenspraak met Native State wordt ontwikkeld.

Familiegeur

Ook kan er per ruimte worden gekeken naar de gewenste werking. Bijvoorbeeld om je beter te kunnen focussen in de werkkamer, beter te kunnen ontspannen in de slaapkamer of om de lucht te zuiveren als er iemand verkouden is.

De pure essentiële oliën kunnen in een roomspray worden verwerkt, zijn puur te druppelen in diffusers of zijn met behulp van maatwerk geurverspreiders te gebruiken. Deze kun je vooraf eenmalig instellen. Zo stap je ‘s avonds bijvoorbeeld altijd een rustgevende slaapkamer in of ruik je een oppeppende geur als je ‘s morgens de keuken in komt voor je ontbijt.

Bloem illustratie

Persoonlijke parfum

We zijn hier in het Westen gewend om een parfum te dragen voor iemand anders. Om te verleiden of om ervan verzekerd te zijn dat iemand anders je lekker vindt ruiken.

De parfums van Native State hebben een ander doel en zijn helemaal gemaakt voor jezelf. Als medicijn om je rustiger, vrolijker, zorgelozer of energieker te maken. Net waar jij behoefte aan hebt op bepaalde momenten van de dag of het seizoen. We kijken vooral naar je energieniveau, en eventueel met behulp van het Sjamanistische medicijnwiel kiezen we de juiste ingrediënten om een pure natuurlijke geur samen te stellen.