Anti-insectenspray

Deze anti-insectenspray bevat geen schadelijke chemicaliën en is samengesteld met behulp van pure essentiële oliën. De mix van maar liefst 8 natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat vervelende insecten zoals muggen en teken op veilige afstand blijven omdat zij een grote hekel hebben aan de gekozen oliën. Gelukkig vinden wij de spray juist wél lekker ruiken. De geur is fris en bloemig en heeft een kruidige ondertoon.

Ingrediënten: o.a. lavendel, geranium, lemongrass, pepermunt en kruidnagel

Inhoud: 30 ml

Roomspray Herfst

Als de bladeren van de bomen vallen, en de wolken de zon blokkeren, kun je vaak wel een mentale oppepper gebruiken. Roomspray Herfst is lekker kruidig en heeft een krachtige werking op je gemoedstoestand. Het vrolijkt zwaarmoedige mensen op, zorgt voor balans en geeft een positieve atmosfeer. Kaneelschors en Atlas Ceder zorgen voor de schone lucht, gaan luchtweginfecties tegen, helpen bij verkoudheid en werken verwarmend. Petitgrain werkt opbeurend bij angsten en verfrist bij mentale moeheid. Grapefruit doet daar nog een schepje bovenop en Jeneverbes verhoogt het energielevel. En dat kunnen we goed gebruiken, ook na de herfst.

Inhoud: 100 ml
Liever eerst deze geur testen? Selecteer dan onze handige tester van 10 ml!

Roomspray Lente

Een natuurlijke roomspray op basis van pure essentiële oliën. Met de kracht en vrolijke frisheid van de opbloeiende lente. Het vermindert stress, geeft steun bij angsten, is opbeurend, verzachtend en kalmerend. Door de toevoeging van Atlas Ceder en Mandarijn werkt de spray antiseptisch, helpt het de ademhaling verbeteren en gaat het luchtweginfecties tegen. De oliën Geranium, Sandelhout, Ylang Ylang en Lavendel zorgen voor een vredige en ontspannen sfeer. En daarnaast geeft het verfrissing bij mentale moeheid. Heel prettig om in huis te hebben, ook als de lente alweer voorbij is.

Inhoud: 100 ml
Liever eerst deze geur testen? Selecteer dan onze handige tester van 10 ml!

Roomspray Schoorlse Duinen

In de Schoorlse Duinen ruik je de kenmerkende geuren van naaldbomen, inheemse planten en kruiden, mos, en hout. De mix aan geuren verschilt per plek, moment van de dag en seizoen. Zo ruik je in de zomer de zwoele geur van kamperfoelie en wilde kruiden. Op welk moment je er ook bent, de positieve invloed van al deze natuurlijke aroma’s zijn direct waar te nemen.

Je kunt nu ook thuis van deze karakteristieke geuren genieten. De ‘Schoorlse Duinen’ roomspray bevat maar liefst 14 pure essentiële oliën die samen zorgen voor een optimale natuurbeleving

De gekozen essentiële oliën hebben een positieve invloed op je gemoedstoestand en je omgeving. De Schoorlse Duinen roomspray creëert niet alleen rust en ontspanning, het reinigt en desinfecteert de ruimte ook. Zo garandeer je overal de weldadige en aangename sfeer van de zuivere en puur natuurlijke Schoorlse buitenlucht.

Ingrediënten: o.a. kamperfoelie, grove den, jeneverbes, eikenmos, zilverspar, bijvoet.

Roomspray Winter

Als we weer vaker de warmte van thuis opzoeken, moet de atmosfeer binnen natuurlijk knus en comfortabel zijn, en is het extra belangrijk dat de lucht schoon en fris is. De roomspray Winter is kruidig en warm. Bloedsinaasappel, Kaneelschors en Zilverspar doden ziektekiemen in de lucht en zorgen er voor dat je beter kunt ademhalen. Werkt goed bij verkoudheid en griep. Sandelhout, Cipres en Lavendel halen de onrust weg en zorgen voor een kalme rustige sfeer in huis. Ideaal voor mensen die wat opvliegend zijn. De roomspray verfrist bij mentale moeheid. En dat hebben we nodig als we lekker opgekruld bij de kachel zitten. Ook als de kerstdagen allang weer voorbij zijn.

Inhoud: 100 ml
Liever eerst deze geur testen? Selecteer dan onze handige tester van 10 ml!

Roomspray Zomer

Haal de zomer in huis met de verfrissende roomspray waarbij Litsea zorgt voor een citrusachtige geur, goede antiseptische werking en een schonere lucht. Goed voor de ademhaling. Rozemarijn en Cipres versterken dit nog extra en verbeteren het immuunsysteem. Ook zorgt dit voor een helder hoofd, betere concentratie en geeft het je een mentale oppepper. Lavendel, Bergamot en Sandelhout zorgen voor de broodnodige rust en halen de spanningen een beetje uit de lucht. Goed voor zomerse heethoofden. En ook na de zomer doet het zijn werk uitstekend!

Inhoud: 100 ml
Liever eerst deze geur testen? Selecteer dan onze handige tester van 10 ml!